Account en Therapeut zoeker

Beste Therapeut,

Een aantal van jullie hebben al geprobeerd om in te loggen of een account aan te maken. Een account aanmaken is in iedergeval nodig wanneer er iets besteld wordt in de webshop. Maar ook om te beoordelen of iemand als therapeut vermeld kan worden bij de therapeut zoeker. Bij een aantal lijkt het niet te lukken.

Van een grote groep mensen hebben we de naam en adres gegevens in kunnen lezen, maar natuurlijk geen wachtwoord. Het betekent dat als je wilt inloggen of een account wil maken je gebruik kan maken van deze link: https://www.fitronics.nl/wachtwoord-herstellen/ . Dan krijg je automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd. Je moet dan natuurlijk wel even jouw email invullen die je normaal gebruikt. Dan kan je, als jouw gegevens al ingelezen zijn, deze aanvullen of wijzigen.

Je hoeft niet persé al een account te hebben om iets te bestellen via de webshop. Pas als de winkelwagen is gevuld moeten de gegevens worden ingevuld. Kijk wel even of alle gegevens die in dit systeem staan kloppen.

Kijk ook op de vermelding van de therapeutzoeker. Vind je jezelf daar niet en voldoe je wel aan de gestelde eisen, meld je dan aan via  https://www.fitronics.nl/therapeut-toevoegen/

Wanneer je je daar aanmeldt, dan krijg ik een mail dat je toegevoegd wil worden als therapeut. Voldoe je aan alle eisen en betaal je na 1 mei 2020 jaarlijks een bijdrage van € 25,- excl. dan blijf je voor klanten zichtbaar.

Succes

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.