Behandelingsprioriteiten Voor een zachte en optimale behandeling

Wat is bioresonantie?

De BICOM optima® behoort tot het domein van de complementaire geneeskunde en wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige allergische en allergiegerelateerde ziekten en complicaties. Dit is uiteindelijk een breed scala.

Biofysische basis

 

De neiging om een allergie te ontwikkelen neemt al tientallen jaren toe in de wereldbevolking. In 1960 had slechts 3% van de wereldbevolking een overgevoelige (allergische) reactie op lichaamsvreemde stoffen (allergenen).

Tegenwoordig vertoont bijna de helft van alle mensen wereldwijd min of meer ernstige allergische symptomen. Wetenschappers, allergieonderzoekers en allergologen voorspellen nu al dat in de toekomst iedereen een allergie zal hebben.

De BICOM®-bioresonantiemethode houdt zich sinds 1987 bezig met het onderwerp allergieën. Met meer dan 17.000 BICOM®-apparaten in meer dan 90 landen zijn er soms talloze ervaringen en aanbevelingen voor medische praktijken.

Een focus van het BICOM optima®-apparaat is de behandeling van allergische rhinoconjunctivitis (allergische verkoudheid). Er zijn ook aanbevelingen voor de behandeling van milde tot matige allergische symptomen. Veel lichamelijke klachten lijken een allergische oorsprong te hebben.

Met behulp van speciaal samengestelde therapieprogramma’s worden laagenergetische elektromagnetische golven gebruikt om het zelfgenezend vermogen van de patiënt te activeren en te herstellen.

De Bicom kan dus breed ingezet worden in complementaire praktijken.

Pijnloos, zachtaardig en oorzakelijk

Zowel testen als behandelen met het BICOM®-apparaat is absoluut pijnloos. Het is daarom ook bijzonder geschikt voor kinderen of patiënten met een zeer rusteloze gemoedstoestand. BICOM® bioresonantie heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt zonder medicatie gebruikt. De meeste patiënten vinden de behandeling zelfs erg prettig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van het ziektebeeld en de duur van de ziekte. Af en toe kunnen tijdens de therapie aanvankelijke verergeringen optreden, in de zogenaamde eerste reactie van het lichaam. Deze verdwijnen echter na korte tijd 

BICOM®-apparaten worden nu gebruikt door meer dan 6.500 artsen en 5.600 natuurgenezers in meer dan 90 landen.