Van 18 t/m 28 oktober zijn wij met vakantie. Mail en bestellingen worden met vertraging beantwoord. Vanaf 28 oktober vindt levering weer op normale wijze plaats.
Tussen 11 en 31 oktober hebben wij 10% vakantie korting.

De BICOM® Prevent B32

Speciaal voor lifestyle-,  voedings- en beweegcoaches

De “BICOM® Prevent” gecombineerd met lifestyle coaching is een methode die is gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde en omvat het werken met een vereenvoudigde BICOM Prevent (beperkte mogelijkheden), het bieden van voedings- en beweegadviezen en coaching. Met de Bicom Prevent kan de coach mensen helpen op een gezonde manier met hun lichaam om te gaan en doormiddel van een programma,  bestaande uit 5 sessies , relevante kennis, harmonie en balans aan bieden. Het is duidelijk niet bedoeld om conventionele medische of psychologische behandelingen te vervangen, maar om gezonde mensen te helpen, en diegenen die hun gezondheid hebben herwonnen na een chronische ziekte, om gezond te blijven en hun zelfgenezende krachten te versterken.

Duidelijk moet zijn dat in deze methode  geen therapie wordt uitgevoerd. Het draait allemaal om preventieve gezondheidszorg en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Deze methode is ook niet bedoeld ter vervanging van de gebruikelijke screeningcontroles, die in de conventionele geneeskunde worden uitgevoerd. Ook is het wezenlijk anders dan de werkwijze van een bioresonantie therapeut die met de basis Bicom als therapeut energetisch test en behandelt.

De benadering in deze Prevent methode  is wel gebaseerd op het communiceren van oude traditionele wijsheid en traditionele geneeskunde met daarbij de theorie dat we een “energetisch lichaam” hebben. De 5 elementen bepalen de coaching en de te gebruiken programma’s van de BICOM Prevent.

Het menselijk lichaam bestaat niet alleen uit een fysiek lichaam, maar ook uit een “emotioneel lichaam”, of ons emotionele leven en een “mentale lichaam” of het rijk van onze gedachten.

We weten allemaal dat ziekten niet alleen het fysieke lichaam aantasten, maar dat de oorzaak en het gevolg van ziekten ook in de emotionele of mentale sfeer kunnen liggen. Als we vasthouden aan emoties zoals woede, angst , oude denkprocessen, overtuigingen ons gevangen houden, dan zijn we niet langer de kapitein van ons schip zijn, maar het slachtoffer. We zijn de controle kwijt en hebben niet langer de controle over ons leven. In plaats daarvan hebben onze gedachten of emoties de leiding over ons. Dit op zijn beurt leidt tot enorme stress die ook ons ​​fysieke lichaam beïnvloedt.

Met deze Bicom Prevent methode kunt u uw cliënten helpen hun eigen gezondheid onder de knie te krijgen.

Voor het uitvoeren van deze methode, in combinatie met het gebruik van de speciale eenvoudige BICOM Prevent,  is geen medische basiskennis noodzakelijk.

Overigens kunnen bioresonantie therapeuten de module Prevent als uitbreidingsmodule op hun Bicom (Optima/Optima Plus) downloaden en de methode als extra aanbod bieden aan hun klanten of een nieuwe klantengroep. Zie informatie uitbreidingsmodule Prevent.