Vanaf 1 juni tot 20 juni is Fitronics op vakantie. Dat betekent dat de verzending van bestellingen pas vanaf 20 juni weer wordt gedaan. U kunt natuurlijk altijd vast via de webshop bestellen.

BICOM OPTIMA met preventiemodules

Speciaal voor lifestyle-,  voedings- en beweegcoaches

De “BICOM OPTIMA met preventiemodules , gecombineerd met lifestyle coaching is een methode die is gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde en omvat het werken met een vereenvoudigde BICOM Optima met speciale preventie modules, het bieden van voedings- en beweegadviezen en coaching. Met deze Bicom Preventie modules kan de coach mensen helpen op een gezonde manier met hun lichaam om te gaan en doormiddel van een programma,  bestaande uit 5 sessies , relevante kennis, harmonie en balans aan bieden. Het is duidelijk niet bedoeld om conventionele medische of psychologische behandelingen te vervangen, maar om gezonde mensen te helpen, en diegenen die hun gezondheid hebben herwonnen na een chronische ziekte, om gezond te blijven en hun zelfgenezende krachten te versterken.

Duidelijk moet zijn dat in deze methode  geen therapie wordt uitgevoerd. Het draait allemaal om preventieve gezondheidszorg en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Deze methode is ook niet bedoeld ter vervanging van de gebruikelijke screeningcontroles, die in de conventionele geneeskunde worden uitgevoerd. Ook is het wezenlijk anders dan de werkwijze van een bioresonantie therapeut die met de basis Bicom als therapeut energetisch test en behandelt.

De benadering in deze Preventie methode  is wel gebaseerd op het communiceren van oude traditionele wijsheid en traditionele geneeskunde met daarbij de theorie dat we een “energetisch lichaam” hebben. De 5 elementen bepalen de coaching en de te gebruiken programma’s van de BICOM Preventie.

Het menselijk lichaam bestaat niet alleen uit een fysiek lichaam, maar ook uit een “emotioneel lichaam”, of ons emotionele leven en een “mentale lichaam” of het rijk van onze gedachten.

We weten allemaal dat ziekten niet alleen het fysieke lichaam aantasten, maar dat de oorzaak en het gevolg van ziekten ook in de emotionele of mentale sfeer kunnen liggen. Als we vasthouden aan emoties zoals woede, angst , oude denkprocessen, overtuigingen ons gevangen houden, dan zijn we niet langer de kapitein van ons schip zijn, maar het slachtoffer. We zijn de controle kwijt en hebben niet langer de controle over ons leven. In plaats daarvan hebben onze gedachten of emoties de leiding over ons. Dit op zijn beurt leidt tot enorme stress die ook ons fysieke lichaam beïnvloedt.

Met deze Bicom Preventie methode kunt u uw cliënten helpen hun eigen gezondheid onder de knie te krijgen.

Voor het uitvoeren van deze methode  is geen medische basiskennis noodzakelijk.

Overigens kunnen bioresonantie therapeuten de module Preventie als uitbreidingsmodule op hun Bicom (Optima/Optima Plus) downloaden en de methode als extra aanbod bieden aan hun klanten of een nieuwe klantengroep. Zie informatie uitbreidingsmodule Preventie.

Deze Bicom Preventie is geen aparte Bicom. Dit zijn los aan te schaffen programma’s die op elke Bicom optima te updaten zijn.. Hiervoor kan zowel het oude model Bicom Optima gebruikt worden als het net gelanceerde model(V8). Maar wanneer u als lifestyle coach met de Bicom wilt gaan werken is wellicht de aanschaf het basismodel Bicom (alleen mobiel) of een gebruikte Bicom van een ouder model ruim voldoende