Bicom, de basis

basiskennis

Biofysische basis van de bioresonantiemethode

De bekende Amerikaanse celbioloog Bruce Lipton schrijft in zijn boek “Intelligent Cells” het volgende over de moleculaire mechanismen die aan de basis liggen van alle levensprocessen:

“Honderden wetenschappelijke studies van de afgelopen vijftig jaar hebben aangetoond dat deze “onzichtbare krachten” van het elektromagnetische spectrum een ​​diepgaand effect hebben op alle biologische regelsystemen.

Specifieke frequenties en elektromagnetische stralingspatronen regelen de DNA-, RNA- en eiwitsynthese, veranderen de vorm en functie van eiwitten, regelen genregulatie, celdeling, celdifferentiatie, morfogenese (het proces waarbij cellen samengaan om organen en weefsels te vormen), hormoonsecretie en zenuwgroei en -functie. Elk van deze celactiviteiten is essentieel voor de ontplooiing van het leven.

Hoewel dit onderzoek is gepubliceerd in de meest prestigieuze biomedische tijdschriften, zijn de resultaten ervan niet in de universitaire curricula terechtgekomen (Liboff 2004; Rosen 1992; Blank 1991; Tsong 1989; Yen-Patton 1988).”

Op basis van deze biofysische principes, die Lipton in zijn boek beschrijft, zijn de afgelopen decennia verschillende energetische methoden en procedures voor de gezondheidszorg ontwikkeld. Een van deze methoden is de bioresonantiemethode.

REGUMED® wordt gekenmerkt door meer dan 35 jaar ervaring en passie. Samen met de meer dan 2500 enthousiaste therapeuten uit de humane geneeskunde hecht Regumed  veel waarde aan om altijd voorop te lopen op het gebied van ontwikkeling en geneeskunde.

Startpunt Chemische processen en elektromagnetische trillingen in het lichaam

BICOM® bioresonantietherapie is gebaseerd op de wetenschap dat chemische processen in het lichaam onder andere worden gestuurd door elektromagnetische trillingen.

De traditionele Chinese geneeskunde heeft meridianen, meridiaanblokkades en bioritmen al heel lang in haar holistische benadering opgenomen. Sinds het begin van de 20e eeuw houden veel belangrijke wetenschappers zich bezig met het fenomeen van de lichaamseigen ritmes en elektromagnetische trillingen als een trigger of beïnvloedende factor van chemische processen in levende wezens (mens en dier). BICOM® bioresonantietherapie is gebaseerd op deze kennis en maakt gericht gebruik van lichaamseigen trillingen.

Kom meer te weten in de introductieseminars, die de nieuwe therapeuten elke keer weer inspireren!

BICOM® bioresonantie methode Oorzaakgericht testen en behandelen – sinds 1987

REGUMED® is een internationaal opererend medisch technologiebedrijf met samenwerkingspartners en therapeuten in meer dan 90 landen.Al meer dan 30 jaar zetten ze zich in om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Om dit te bereiken ontwikkelen en produceren zij innovatieve medische producten voor onderzoek en behandeling.

REGUMED® was een van de eerste bedrijven ter wereld die gerichte behandelmethoden op het gebied van informatiegeneeskunde aanbood. Onderzoek en ontwikkeling is de sleutel tot ons werk. De jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met medische professionals en experts onderscheidt ons van andere bedrijven.

REGUMED® ondersteunt het toekomstgerichte werk van holistische artsen en natuurgeneeskundigen door de distributie van biofysische apparaten naar een verscheidenheid aan medische en natuurgeneeskundige instellingen. De apparaten en het handelen zijn gebaseerd op hoge kwaliteitsnormen en richtlijnen. Samen met hun Duitse onderwijspartner, de Academie voor Complementaire en Informatie-geneeskunde, en de internationale vertegenwoordigers, waaronder Fitronics voor Nederland en vlaams Belgie, wordt grote nadruk gelegd op de opleiding en bijscholing van alle gebruikers.

De behandelmethode is pijnloos, zonder schadelijke bijwerkingen en biedt therapeuten de mogelijkheid om conventionele methoden aan te vullen.

https://youtu.be/IBUakVun9Vc