BICOM®-apparaten Voor complementaire geneeskunde

BICOM optima®

Het resultaat van jarenlange ervaring

Het BICOM® bioresonantieapparaat is verkrijgbaar in twee versies. Artsen en niet-medici kunnen kiezen tussen de BICOM optima® en de BICOM optima® mobiel. Beide versies zijn goedgekeurd als gecertificeerd medisch product van risicoklasse IIa en hebben dezelfde therapeutische functies.

De BICOM optima® kan als vrijstaand apparaat (desktop) in bestaande praktijkruimten worden geïntegreerd. Ideaal voor therapeuten die patiënten uitsluitend in de eigen praktijk ontvangen en behandelen.

Met de BICOM optima® mobiel bent u wat flexibeler en zelfstandiger in uw keuze van behandellocatie. Therapeuten die veel reizen en huisbezoeken aanbieden, hebben met de mobiele versie een perfecte metgezel voor afspraken op locatie.

Beide BICOM®-apparaten kunnen worden gebruikt voor de behandeling van milde tot matige allergische en allergie gerelateerde ziekten en complicaties en andere belastingen van het energetische lichaam met uiteindelijk het  doel  om de lichaamseigen regulerende processen te activeren en zo het herstel te initiëren of te versnellen.

BICOM®-behandeling kan ook worden gedelegeerd aan eerder opgeleide (para)medische professionals. Optioneel bieden we een speciale opleiding  voor het werken met de Bicom aan.

 

 

De perfecte integratie in bestaande praktijkruimtes

De BICOM optima®

 
 

De BICOM optima® is ruimtebesparend en kan b.v. B. in de behandelkamer op een behandeltafel of neergelegd. De meegeleverde accessoires zijn overzichtelijk en desgewenst op elk moment uit te breiden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Dimensies47 x 35,5 x 16,5* cm
Gewicht10,5 kg
frequentiebereik1Hz tot 250kHz
laagste frequentiebereik1 tot 25 Hz

* 22,5 cm hoogte met uitgeklapte stelpoten

De BICOM optima® mobil is ontworpen om in een draagbare koffer te worden ingebouwd. De aansluitingen die nodig zijn voor de behandeling zijn gemakkelijk toegankelijk via een zijscherm. De meegeleverde accessoires kunnen in een extra accessoirekoffer worden opgeborgen.

Beide koffers kunnen op elkaar worden gestapeld en aan een verrijdbare trolley worden bevestigd. Beste voorwaarden voor mobiel gebruik.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
afmetingen en gewichtBICOM optima® mobiel
35,3 x 20,7 x 27,5 cm
8,5 kg
 Accessoirekoffer
35,3 x 20,7 x 47,5 cm
1,5 kg (indien leeg)
frequentiebereik1Hz tot 250kHz
laagste frequentiebereik1 tot 25 Hz