Over ons

Gerdien Pol is eigenaar van Fitronics BV sinds 1 juli 2018. Fitronics  heeft als enige het importeurschap in Nederland en Vlaams België van de BICOM bioresonantie apparatuur.  Het moederbedrijf is Regumed in Duitsland. Zij ontwikkelen en produceren de BICOM  bioresonantieapparaten en de daarbij behorende accessoires. Naast de verkoop van de Bicom en de accessoires verzorgt Fitronics opleiding, training en nascholing voor therapeuten. 

 

Zo’n prachtig bedrijf runnen lukt niet alleen. Samen met Caroline Manders en Hans de Weerd vormen zij het Fitronics team.

 Als eigenaar  zit  het ondernemen en “zorgen” in mijn bloed. Van 1984 tot 2010 ben ik, Gerdien Pol,  eigenaar geweest van een middelgrote Kinderopvang Organisatie in Zuid-Oost Groningen (100 man personeel en vele kinderen en gezinnen). In die periode is de fascinatie voor gezonde leefstijl, voeding en complementaire geneeskunde ontstaan. Griepjes, virusinfecties, vermoeidheid, allergieën, astma en veel meer zag ik in de jaren voorbij komen bij personeel en kinderen en net zoveel antibiotica, hormoonnzalfjes en pufjes. Vooral het alleen maar symptoom bestrijden , wat veelal in de reguliere zorg plaats vindt, heeft mij uiteindelijk de stap doen maken naar een eigen praktijk voor bioresonantie, gewichts- en voedingsadvies en coaching. Mijn goedlopende praktijk Balans  is vervolgens de trigger geweest om als verkoper en trainer te willen werken Regumed , in mijn bedrijf Fitronics.

 

Sinds juli 2018 ben ik als nieuwe eigenaar een nieuwe weg ingeslagen met Fitronics. Het doel is  enerzijds om meer therapeuten op te leiden tot  een goede BICOM- bioresonantie therapeut, zodat nog meer cliënten geholpen kunnen worden om  hun zelfherstellend vermogen van het lichaam  te activeren en zich dus beter te laten voelen. Anderzijds de al aanwezige BICOM therapeuten nascholing en service te bieden zodat ook zij zich weer verder kunnen ontwikkelen.

Hans de Weerd heeft al in vele soorten bedrijven gewerkt, waaronder de radio en tv branche.  Als elektronica specialist houdt hij zich bezig met de technische ondersteuning van de BICOM. Dat doet hij tijdens de garantie periode van de apparatuur, maar ook daarna. Dat doet hij ondertussen al meer dan 17 jaar. Naast het normale onderhoud aan de BICOM werkt hij ook samen met Regumed aan de verbetering van de Bioresonatie apparatuur. Een aantal momenten per jaar werkt hij in Duitsland om bij Regumed technische ondersteuning te bieden. Voor het onderhoud, service en reparaties bezoekt hij de therapeuten in hun eigen praktijk. Natuurlijk kan iedereen via het servicenummer voor alle technische vragen bij hem terecht.

Verder doen wij gezamenlijk de in- en verkoop van gebruikte BICOMS (veelal inruil bij  de aanschaf van een nieuw(er) apparaat.Hans is degene die het langst betrokken is bij Fitronics (een aantal eigenaren wisselingen meegemaakt).

Caroline Manders heeft zolang zij zich kan heugen affiniteit met zaken als gezondheid, welzijn, voeding en geluk. Toch heeft ze eerst de nodige jaren in andere branches gewerkt. In die jaren is ze wel gestart met het volgen van opleidingen en cursussen op het vlak van gezondheid en welzijn. In 2009 kwam de omslag. Ze opende de deuren van haar praktijk: Vie Vitale in Oss. In de loop van de jaren is zij zich steeds verder gaan doorontwikkelen en sinds 2014 bestaat haar dienstverlening uit bioresonantie- en orthomoleculaire therapie.

In 2013 heeft ze  na een uitgebreide zoektocht naar de juiste apparatuur gekozen voor de BICOM.  In 2015 kwam er een nieuwe uitdaging bij: ze ging het toenmalige Fitronics team versterken. Na de verkoop van Fitronics aan de huidige eigenaar heeft Caroline aangegeven het Fitronics team te willen blijven versterken. Haar taken zijn ondersteuning bieden op afroep, meedenken over het beleid en ondersteunen bij congressen en trainingen en het doen van vertalingen.