Daarom BICOM® Bioresonantie Oorzaakgericht, holistisch behandelconcept

DSCN0555

Het Regumed team

BICOM optima Stand- und Mobilgerät V8 RGB M

De BICOM® bioresonantiemethode is een oorzaakgericht, holistisch behandelconcept. Door het zelfgenezend vermogen te activeren, kan het duurzaam ondersteunen bij het oplossen van regelgevende blokkades en storingen in het lichaam.

Het menselijk lichaam heeft een natuurlijk regelsysteem dat ook ongewone invloeden compenseert. Onder bepaalde omstandigheden kunnen deze zelfgenezende krachten echter ook hun grenzen bereiken.

Dus bijv. De incidentie van allergische rhinitis is bijvoorbeeld de afgelopen jaren gestaag toegenomen, wat te wijten is aan de grotere agressiviteit van allergenen veroorzaakt door verontreinigende stoffen, milieuvervuiling en veranderde levensstijlen. Het kan leiden tot een energetische ontregeling van het menselijk immuunsysteem.

De BICOM®-methode is zeer geschikt om dit mismanagement te corrigeren of te compenseren.

De BICOM optima® registreert de energetische toestand van het lichaam, verwerkt de informatie en gebruikt laagenergetische elektromagnetische golven om bepaalde ziektebeelden bij de mens te behandelen.

Door het gebruik van endogene en exogene stoffen kan het lichaamseigen zelfgenezend vermogen worden geactiveerd en kunnen ook al lang bestaande onevenwichtigheden worden gereguleerd. Het doel van BICOM® bioresonantietherapie is om de lichaamseigen regulerende processen te activeren en zo het herstel te initiëren of te versnellen.

Wij van REGUMED® zijn pioniers van de BICOM® bioresonantiemethode. Meer dan 30.000 therapeuten wereldwijd, waarvan ruim 10.000 in Duitsland, maken met succes gebruik van ons therapieconcept.

In Nederland werken ondertussen 325 therapeuten met de Bicom in hun praktijk.