BBC2 Bicom Body Check 2

De BICOM BodyCheck2 is gebaseerd op het kwantumfysische inzicht dat alle materie tot in de kleinste deeltjes specifieke frequenties genereert. De scanmethode van de BICOM BodyCheck2 is vergelijkbaar met het zoeken naar frequenties (zenders zoeken) bij een radio. Simpel gezegd stuurt de BICOM BodyCheck2 zeer zwakke klokpulsen in een breed frequentiegebied als draaggolfsignaal naar het lichaam en meet vervolgens de echo. De via de headset opgenomen trillingspatronen worden met behulp van complexe software vergeleken met de inhoud van de uitgebreide database. Daarbij wordt de afwijking van de optimale toestand berekend. Aan de responssignalen wordt een speciale relatieve waardering toegekend, afhankelijk van de individuele reguleringscapaciteit. De evaluatie van de responssignalen wordt grafisch weergegeven op anatomische scanafbeeldingen. Zo kunnen disharmonische afwijkingen in het organisme in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Bij gevonden energetische verstoringen doet de software suggesties voor mogelijke oorzaken en geeft een lijst van energetisch bijpassende allopathische of homeopathische middelen, geneeskrachtige planten, bach-bloesems of helende-steenenergie, maar ook voedingsstoffen of voedingssupplementen.

De BBC2 kan een zeer uitgebreide energetische scan maken van het totale lichaam, verdeeld in gebieden, energetische disbalansen en energetische belastingen.

Uiteindelijk krijgt u een rapport met adviezen welke programma’s van de Bicom ingezet kunnen worden om het zelfherstellend vermogen van de client te activeren en te helpen herstellen.