Van 18 t/m 28 oktober zijn wij met vakantie. Mail en bestellingen worden met vertraging beantwoord. Vanaf 28 oktober vindt levering weer op normale wijze plaats.
Tussen 11 en 31 oktober hebben wij 10% vakantie korting.

Voor veterinaire therapeuten

Welkom in de wereld van nieuwe mogelijkheden voor diergeneeskunde.

 

Goede communicatie tussen de cellen in het lichaam is van essentieel belang. Indien we er voor kunnen zorgen dat de communicatiekanalen in het lichaam zonder  barrières en blokkades kunnen verlopen, zijn we in staat om te werken aan een optimale staat van gezondheid. Het Bicom apparaat ondersteunt de optimale gezondheid door te werken met de electromagnetische velden die zorgen voor communicatie in het lichaam, waarbij Bicom het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Bicom heeft ruim 35 jaar ervaring en heeft in die periode een grote hoeveelheid meetgegevens verzameld.

 

De Bicom therapeut kan met deze gegevens effectief en succesvol patiënten diagnosticeren en behandelen. Hierdoor  kunnen we een breed scala van  symptomen en ziekten succesvol behandelen.Het aantal chronische ziekten bij dieren groeit de laatste jaren. Chronische kreupelheid, inwendige ziekten en diverse  allergieën zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. In deze therapie wordt gebruik gemaakt van resonantie om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen het dier ziek is geworden. Toenemende (milieu)toxines belasten het lichaam van dieren en veroorzaken veel chronische ziekten, zoals: allergieën, parasieten, dermatitis, chronische jeuk, infecties en gedragsstoornissen. Andere oorzaken van verstoringen kunnen ook inentingen, medicijnen of voedingsstoffen zijn.

Het grote voordeel van deze methode in de diergeneeskunde is de mogelijkheid om middels testen en ook de geschiedenis van het dier te bepalen, vooral met behulp van tensor en testsets. Op deze manier kun je een diagnose stellen met behulp van een druppel bloed van het dier. Het dier hoeft zelfs niet eens aanwezig te zijn.

De ampullen in de testdozen bevatten werkelijke stoffen of “gedigitaliseerde” stoffen zoals allergenen, bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, enz. In de Bicom zorgen deze testbuisjes voor een snelle en nauwkeurige methode voor het identificeren van causale factoren voor (chronische) ziekte. Dezelfde ampullen worden ook gebruikt om met behulp van de Bicom fundamentele oorzakelijke factoren te behandelen en het genezingsproces te ondersteunen.

Met de Bicom bioresonantie kan dus zowel een diagnose worden gesteld als een therapie worden gegeven.

1. De diagnose
Met een specifieke,  test kan worden uitgezocht of een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord.

2. De therapie
Na het stellen van de diagnose u waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is.

De bicom kan worden ingezet bijvoorbeeld als het dier:

• sinds een ongeluk of shock veranderd lijkt
• vaak last heeft van blaasontsteking
• last heeft van jeuk
• darmklachten heeft
• bang is in bijvoorbeeld het donker, of om alleen te zijn
• een gedragsprobleem heeft
• niet tegen harde geluiden kan
• chronische klachten heeft zoals bijvoorbeeld reuma of astma
• zijn poten dwangmatig bijt of likt
• het een keer zonder ”prednison” of ”antibiotica” wil proberen

Behandeling van patiënten met behulp van Bicom is geheel pijnloos. De meeste dieren zijn rustig en ontspannen tijdens de behandeling. De eigenaar kan natuurlijk aanwezig tijdens de behandeling van het dier. De eigenaar van het dier zorgt er vaak voor dat het dier rustig is en dit verhoogt de efficiëntie van het herstelproces.