Fitronics heeft nieuw uiterlijk: nieuwe website

www.fitronics.nl
We starten 2020 voortvarend.
We hebben een nieuwe website. Een website die past bij de nieuwe weg en uiterlijk die Fitronics is ingeslagen. Naast de algemene informatie zijn er steeds blokken met nieuws. En er zijn algemene voorwaarden en een privacy reglement toegevoegd. Natuurlijk zal de nieuwe lay-out even moeten wennen, maar uiteindelijk levert het binnen de hele administratieve organisatie van Fitronics veel rust op. De webshop is opgebouwd in nieuwe categorieën. U betaalt geen verzendkosten meer wanneer u boven €250,- besteld. Voor België geldt boven €300,- geen verzendkosten.Verder kunt u kortingscodes ontvangen en nog veel meer. Er zullen elke maand aanbiedingen zijn.En er is nieuwe categorie: gebruikt materiaal.

De opleidingen, seminars en voorlichtingsbijeenkomst staan allemaal weer in de agenda. U meldt zich via de agenda aan en betaalt meteen. U ontvangt ook direct de bevestiging.

En als laatste: als therapeut kunt u weer op de therapeut zoeker. Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden om op de therapeut-zoeker geplaatst te kunnen worden: U moet werken met de BICOM, u moet voldoende vakgerichte scholing hebben gevolgd en u moet even een nieuwe account aanmaken. Deze account kunt u ook gebruiken bij de webshop. U vindt hierin een overzicht van alle aankopen die u heeft gedaan, de cursussen die u heeft gevolgd via Fitronics. Omdat deze koppeling Fitronics tijd en onderhoud kost, zal hier jaarlijks €25,- voor in rekening gebracht worden. Maar u kunt dan ook uw website, logo en openings-tijden aan de informatie toevoegen. Op dit moment hebben we van de meesten van u ,de naam en adres gegevens, zoals bij ons bekend zijn, al ingelezen. Dat betekent dat u tot 1 mei gratis vermeld staat in de therapiezoeker bij Fitronics. Vanaf mei 2020 zullen alleen de betalende klanten nog via de therapiezoeker te vinden zijn. We merken overigens dat veel “aspirant clienten” via de zoeker naar een therapeut vinden. We worden ook vaak telefonisch hiervoor benaderd. Vanaf nu zal altijd naar de therapeutzoeker worden verwezen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dit even naar ons bekende adres of bel gerust.

Het Fitronicsteam hoopt u allen te verwelkomen op het Fitronics congres op 27 en 28 maart in Epe. Ook dan is er altijd wel even tijd voor een vraag.

Namens het Fitronics team wensen we u heel veel lees op de website en eventueel koopplezier via de webshop.

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.