Fitronics is vanaf 12 juni tot en met 26 juni ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt na 28 juni weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

De ideale ondersteuning voor uw praktijk: Eenvoudige, geautomatiseerde en snelle testprocedure op het hoogste niveau in twee configuraties. BBC2

De BICOM BodyCheck2 familie

Preventie en vroegtijdige opsporing worden steeds belangrijker. De levensstijl, voeding en milieuvervuiling van vandaag kunnen het lichaam aanzienlijk verzwakken. Sommige energiestoornissen ontwikkelen zich langzaam, zonder dat de patiënt het merkt.

Met de BICOM BodyCheck2 kunt u een complete, bio-energetische gezondheidscontrole uitvoeren. Het scant en evalueert automatisch de frequentiepatronen van het hele lichaam, de inwendige organen, botten en weefsels tot op celniveau.

Het is verkrijgbaar in 2 versies:  als  BICOM  BodyCheck2  Light  voor beginners en als BICOM BodyCheck2 Standaard met uitgebreide functies.

Een upgrade van “Light” naar “Standaard” is op elk moment mogelijk. ”

U krijgt snel een overzicht van de energetische status van uw patiënt. De BICOM BodyCheck2 suggereert mogelijke oorzaken voor gevonden storingen en geschikte begeleiding voor verdere behandeling.

In de komende maanden zal Fitronics u steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de BBC2. Het wordt namelijk de eerste Nederlandse versie.

Deze BBC2 is door Regumed zelf ontwikkeld. Anders dan de reeds bestaande BBC, die in de basis door een ander bedrijf is ontwikkeld en later aangepast aan gebruik van de BICOM.

Onderstaand vindt u een Link naar een promotie filmpje over de BBC2. Fitronics hoopt eind september 2020 de eerste online voorlichting te kunnen geven.

 

Gerdien Pol

Sinds 2014 werkzaam als bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach.