Fitronics heeft vakantie van 2 juni tot 20 juni. Bestellingen worden na de vakantie bezorgd!

Bicom therapeut zoeker: Meld je aan zodat de Cliënt u kan vinden.

Sinds 1 mei 2020 is er wat veranderd in de “vind de therapeut zoeker” . Het is een geabonneerde  functie geworden. Voor €25,- exclusief BTW per jaar  kunnen therapeuten, die werken met de Bicom,  zich abonneren op deze functie.

Er zijn 2 redenen waarom voor deze abonnement vorm is gekozen:

  1. Wet op de privacy (Fitronics mag geen naamgegevens meer verstrekken aan personen die hierom vragen)
  2. Up to date houden van gegevens

 

  1. Sinds de wet op de privacy mag een bedrijf als Fitronics geen gegevens van klanten meer op de site plaatsen. Het is een soms ingewikkelde wet. Om alle problemen te voorkomen hebben we gekozen voor deze betaalde vorm. Een therapeut koopt een plek in de “Therapeutzoeker” en geeft daarmee dus toestemming dat de gegevens, zoals aangegeven,  op de site (vind de therapeut zoeker) mogen worden geplaatst. Fitronics mag telefonisch of via e-mail geen gegevens meer verstrekken over therapeuten. Dat betekent dat de therapeuten dus zelf de vermelding moeten aangeven.
  2. Ondanks dat het Fitronics team therapeuten aansporen om steeds hun gegevens te up-daten, is dat blijkbaar niet iets wat de therapeut bezig houdt. Het is voor Fitronics, maar ook voor de nieuwe client van uw praktijk handig om het juiste adres te weten en het juiste telefoonnummer.

Heeft u zich nog niet aangemeld ga dan naar de vermelding op de homepage: :aanmelding vind de therapeut. Gun uw klant een gemakkelijke weg om u te vinden.

https://www.fitronics.nl/product/aanmelding-vind-een-therapeut/

 

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.