Bicom therapeut zoeker: Meld je aan voor 5 jaren, zodat de Cliënt u kan vinden.

De database “vind de therapeut ” is voor veel mensen erg belangrijk. Voor €50,- exclusief btw voor 5 jaar   (25 euro voor 1 jaar) kunnen therapeuten hun praktijk laten vermelden in deze database.

Er zijn 2 redenen waarom voor deze database is gekozen:

  1. Fitronics wordt vaak gebeld door mensen die op zoek zijn naar een goede therapeut. Wet op de privacy beperkt Fitronics in het doorgeven van naam gegevens (Fitronics mag geen naamgegevens meer verstrekken aan personen die hierom vragen).
  2. Up to date houden van gegevens kost tijd. Niemand heeft wat aan een database die niet klopt.

 

  1. Sinds de wet op de privacy mag een bedrijf als Fitronics geen gegevens van klanten meer op de site plaatsen. Het is een soms ingewikkelde wet. Om alle problemen te voorkomen hebben we gekozen voor deze betaalde vorm. Een therapeut koopt een plek in de “Therapeutzoeker” en geeft daarmee dus toestemming dat de gegevens, zoals aangegeven,  op de site (vind de therapeut zoeker) mogen worden geplaatst. Fitronics mag telefonisch of via e-mail geen gegevens meer verstrekken over therapeuten. Dat betekent dat de therapeuten dus zelf de vermelding moeten aangeven. We willen ondanks dat veel praktijken erg volg zijn, mensen de mogelijkheid bieden om een goede therapeut te vinden, die exclusief werkt met o.a. de Bicom. Therapeuten die geen Bicom gebruiken worden niet toegelaten tot onze database.
  2. Ondanks dat het Fitronics team therapeuten aansporen om steeds hun gegevens te up-daten, is dat blijkbaar niet iets wat de therapeut bezig houdt. Het is voor Fitronics, maar ook voor de nieuwe client van uw praktijk handig om het juiste adres te weten en het juiste telefoonnummer.

Heeft u zich nog niet aangemeld ga dan naar de vermelding op de homepage: :aanmelding vind de therapeut. Gun uw klant een gemakkelijke weg om u te vinden.

https://www.fitronics.nl/product/aanmelding-vind-een-therapeut/

 

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.