Bicom therapeut zoeker

Sinds 1 mei 2020 is er wat veranderd in de “vind de therapeut zoeker” . Het is een geabonneerde  functie geworden. Voor €25,- exclusief BTW per jaar  kunnen therapeuten, die werken met de Bicom,  zich abonneren op deze functie.

Er zijn 2 redenen waarom voor deze abonnement vorm is gekozen:

  1. Wet op de privacy
  2. Up to date houden van gegevens

 

  1. Sinds de wet op de privacy mag een bedrijf als Fitronics geen gegevens van klanten meer op de site plaatsen. Het is een soms ingewikkelde wet. Om alle problemen te voorkomen hebben we gekozen voor deze betaalde vorm. Een therapeut koopt een plek in de “Therapeutzoeker” en geeft daarmee dus toestemming dat de gegevens, zoals aangegeven,  op de site (vind de therapeut zoeker) mogen worden geplaatst. Fitronics mag telefonisch of via e-mail geen gegevens meer verstrekken over therapeuten. Dat betekent dat de therapeuten dus zelf de vermelding moeten aangeven.
  2. Ondanks dat het Fitronics team meerdere malen geprobeerd heeft alle therapeut gegevens te up-daten, is dat niet gelukt. Slechts weinig mensen reageren op zo n verzoek. Door alle gegevens te verwijderen, worden nu alleen recente gegevens doorgegeven. Fijn voor de “eventuele clienten” van de therapeuten: de gegevens kloppen weer.

 

Heeft u zich nog niet aangemeld ga dan naar de vermelding op de homepage: :aanmelding vind de therapeut. Gun uw klant een gemakkelijke weg om u te vinden.

 

 

Gerdien Pol

Sinds 2014 werkzaam als bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach.