Hoe snel wordt de nieuwe Corona-ampul geleverd

De mail stroomt vol, de telefoon staat roodgloeiend. Iedereen hoopt en denkt blijkbaar dat wanneer men besteld, de ampul de volgende dag in de bus ligt.

Helaas!! Fitronics heeft testdozen en ampullen zelden op voorraad. Iedereen die besteld wil namelijk een zo nieuw mogelijk product.

Het was van te voren ook niet duidelijk hoeveel belangstelling er zou zijn voor de nieuwe Corona-+ ampul. In de eerste week heeft Fitronics 40 ampullen besteld. Daar bleek een levertijd van 1,5 week op te zitten.

Vervolgens is er een bestelregime voor dit ampul ingesteld. Vóór donderdag kunnen Europese landen een bestelling doen. Op donderdag vindt dan de bestelling bij de leverancier plaats. De levering naar het land van de bestelling duurt ongeveer een week. Na de eerste bestelling heeft Fitronics weer 40 ampullen besteld met het idee dat ook deze wel afname zouden vinden. Toen bleek donderdag en vrijdag de vraag ineens zo groot te zijn dat de bestelling niet voldoet aan de vraag. Concreet betekent het dat sommigen die nu besteld hebben via de webshop nog 2 weken moeten wachten op de ampul.  U hoeft hierover dus niet te bellen of te mailen. Fitronics doet haar best zo snel mogelijk iedereen te voorzien.

Het gaat niet sneller.

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.