” Defensief”- chip

Het Fitronics-team hoopt dat alles goed met iedereen gaat en dat jullie gezond blijven.

Regumed heeft nog een tip geven met betrekking tot het corona-virus – dit keer een protocol om een ​​speciale “afweer” -chip te maken om de immuniteit te verhogen en te beschermen tegen COVID-19. Bij REGUMED dragen ze sinds vorige week allemaal deze “defensie” -chip.

En ook bij Fitronics zijn de defensie-chips gemaakt en opgeplakt.

 • Plaatst de BICOM-chip in het chipgeheugen of in het chipopslagapparaat
 • Voer programma 10325 uit met de corona-virusampul  (idealiter de nieuwe corona-virus + ampul) in de toegangsbeker. Hecht de chip aan de huid nabij de thymus.

Ik heb de programma’s erbij gezocht omdat ik deze als zodanig niet in het behandelboek kon vinden: Deze keten is alleen standaard op de Bicom Optima Plus.

Keten 10325 = Behandeling van pathogeen volgens Riffel op Ai

3151.0 grondprogramma met diepte frequentie              Ai

157.0 grondprogramma                                                         Ai

691.0 behandeling pathogeen                                              Ai

Het duurt 25 minuten voor het op de chip staat. Je kan 1 chip tegelijk. Je kan wel 2 of meer chipbekers aan elkaar verbinden, als je dan maar geen mat aan het eind verbind.

Bij het maken van de chip is het niet nodig dat de cliënt of jij zelf als therapeut  in de behandelstoel zit.  Tijdens het gehele keten (programma) zit in de ingangsbeker de corona-virusampul. Het liefst de nieuwe ampul.

Voor therapeuten die werken met de Bicom2000  

Het volgende instellen:

De Bicom 2000 heeft alleen normaal bereik, dus het programma is wel anders , maar ook dit biedt voldoende:

 • 131 grondprogramma  Ai  alle parameters laten staan. tijd: 8 min
 • 101 grondprogramma  Ai alle parameters laten staan. tijd: 8 min
 • 978 Belasting door infectie Ai alle parameters laten staan. tijd: 10 min
 • De programma’s in een keten achter elkaar zetten
 • In ingangsbeker: Corona-+ ampul . 1 chip per beker. Chipbekers kunnen wel worden gekoppeld.

We hopen dat jullie hiermee uit de voeten kunnen . Je bent natuurlijk altijd vrij om basisprogramma’s in jouw boek te zoeken.  En daarnaast programma’s zijn voor de thymus, griepverschijnselen etc.

Voor therapeuten die werken met de BicomOptima

basistherapieën van 2009=1

Yangprogramma: 10131

 • 3131.o  Ai grondprogramma (diepte programma)
 • 131.0   Ai grondprogramma
 • 978.1   Ai Belasting door Pathogeen
 • De programma,s in een keten achter elkaar zetten
 • In ingangsbeker: Corona-+ ampul

Alle therapeuten maken zich momenteel zorgen over hoe ze hun patiënten en het grote publiek in deze onzekere tijden kunnen helpen. De chip is een extra service die de therapeut naast geïndividualiseerde en doelgerichte therapie kan bieden. Het kan niet alleen aan patiënten worden aangeboden, maar ook aan hun familie en vrienden.

Voor die therapeuten die zich zorgen maken over de invloed van uitgaansverboden op hun bedrijf, kunnen de chips een klein extra inkomen zijn. “Defensie” -chips kunnen ook per post worden verzonden naar patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen.

Natuurlijk kunnen chips ook worden gebruikt om een ​​gemiste therapiesessie gedeeltelijk te compenseren door de individuele programma’s van de betreffende patiënt op de chip op te slaan.

Bovendien kan je als therapeut overwegen of je verlaagde of gratis fiches aanbiedt voor de risicogroepen. We hebben al gehoord van therapeuten die in het kader van de preventieve geneeskunde (d.w.z. harmonisatie en versterking van de immuniteit) therapieën aanbieden voor verminderde of gratis therapie voor de bijzonder getroffen risicogroepen.

 

We komen er samen doorheen!

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.