60 ste Internationale congres voor Bicom gebruikers

60 ste Internationale congres voor Bicom gebruikers
“HET MEDICIJN VAN DE TOEKOMST ZAL HET MEDICIJN VAN FREQUENTIES ZIJN”

Al 60 maal is door Regumed en nu door de AKI een internationaal congres georganiseerd voor alle Bicom therapeuten van de hele wereld. Er zijn ondertussen meer dan 40 landen actief. Het is een congres voor de iets ervaren therapeuten, maar ook geïnteresseerden zijn van harte welkom. Als het goed is heeft elke therapeut een mail rechtstreeks uit Duitsland ontvangen over dit congres. Maar wellicht niet herkend omdat deze via het AKI is verstuurd.

Ga je naar het congres, bedenk dan wel dat je een hotel moet boeken. Deze zijn snel vol!!

Gebruik het persoonlijke congres van 2024 om nog dieper en breder in het medicijn van frequenties te duiken. Profiteer van de schat aan ervaring van onze 17 sprekers, waaronder Dr. med. Sabine Rauch, dr. med. Jürgen Hennecke, dr. Cassandra Mougiakou, Christoph Hinterseher en vele andere ervaren bioresonantietherapeuten.
Nieuwe aspecten en concepten uit de vakgebieden mens, diergeneeskunde en tandheelkunde maken dit persoonlijke congres tot een verrijkend evenement voor u en uw praktijk.
Naast het uitwisselen van ervaringen met collega’s omvat het programma onderwerpen als mitochondriale therapie, de mysterieuze pijnappelklier, post-Covid/long-Covid-behandeling en nieuwe bevindingen over het mestcelactivatiesyndroom (MCAS) en nog veel meer.
We bieden u ook nieuwe interactieve actiegebieden en live-demonstraties, zodat u zoveel mogelijk praktische ideeën voor uw eigen toepassing kunt opdoen.
We zijn erg blij u eindelijk weer persoonlijk te zien na een pauze van vier jaar op de conferentie.

Er zullen veel nieuwe dingen zijn op het congres van 2024. Maar wat wij deze keer ook voor u behouden en aanbieden zijn de seminars voorafgaand aan het congres. U kunt kiezen tussen het humane en veterinaire seminaren.

Datum 9 mei 2024 van 10.00 uur tot circa 18.00 uur
Seminar voor geneeskunde Human
·       Nieuwe uitdagingen – nieuwe ziektebeelden – nieuwe therapieconcepten uit de praktijk
·       Spreker: mevrouw dr. Sabine Rauch
·       Datum: 9 mei 2024
·       Tijd: 10.00 – 18.00 uur
·       Vergoeding: € 219 inclusief BTW.
Registreer nu
Seminar voor diergeneeskunde
·       Het praktijkseminarie voor dierenartsen:
Nieuwe benaderingen en aanvullende medische supplementen
·       Spreker: mevrouw Marina Langhojer
·       Datum: 9 mei 2024
·       Tijd: 10.00 – 18.00 uur
·       Vergoeding: € 219 inclusief BTW.
Registreer nu

https://www.aki-campus.com/internationaler-kongress-zur-bioresonanz-methode-2024/

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.