Tandenseminar

Datum:

5 oktober 2024

Tijd:

10:00

Locatie:

Wijkcentrum de Groene Hoven

Tijdens dit seminar staan de tanden in het middelpunt. De tanden spelen binnen het lichaam een belangrijke rol doordat ze onderlinge relaties hebben met de elementen, meridianen en organen. Er wordt uitgebreid op ingegaan hoe tanden organen kunnen verstoren maar ook omgekeerd. Met name zijn het tandhaarden (focaal toxicosen) die uiteenlopende klachten in het lichaam kunnen veroorzaken met als gevolg chronische ziektes. Je leert hoe je met behulp van de tandentestset een optimale test uitvoert binnen het KTT-systeem en hoe je je testresultaat in de behandeling kunt toepassen om storende tanden van de organen/meridianen te ontkoppelen. Organen en meridianen kunnen herstellen, en met inachtneming van de algehele situatie in het gebit kunnen tanden ook beter worden. Een tot nu toe onderbelicht thema dat zeker niet onderschat mag worden in het proces je cliënt te helpen gezond te worden. De Bicom bioresonantietherapie krijgt hierdoor in combinatie met de toepassing van de ampullen uit de tandentestset een belangrijke verdieping binnen de algehele test- en behandelsystematiek.

Het tandenseminar wordt verzorgd door Sabine Jürgens, natuurgeneeskundig therapeut. Sabine verzorgt ook diverse modules van de basisopleiding van Fitronics.

Dit seminar is bedoeld voor ervaren therapeuten, en voor beginnende therapeuten die de basisopleiding voor het werken met de Bicom al (grotendeels) hebben doorlopen.

Accreditatie bij de KTNO wordt aangevraagd. Afhankelijk van de eisen van de verschillende beroepsverenigingen wordt de accreditatie overgenomen.

Het seminar start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Er is géén lunch inbegrepen. Deze kan zelf worden meegebracht  of bij een broodjeshuis in de buurt worden opgehaald.

Event Timelines

1
Docent

Sabine Jürgens

Aanmelden

Tickets Aantal tickets Prijs per ticket
12 beschikbaar
 160,00
Hoeveelheid Totaal

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 20 (12 beschikbaar)
  • Wijkcentrum de Groene Hoven
  • Koninginnelaan 280
  • Apeldoorn
  • overijssel
  • 7315 EE
  • Nederland
Zet in uw agenda