Onderhoud Bicom voortaan per postcode gebied

Zoals bekend wordt het aangeraden, voor een veilig en effectief gebruik van de Bicom, om deze 1 keer per jaar te laten checken. Op onze website staat hierover het volgende: https://www.fitronics.nl/service-support/

In de wet is vastgelegd dat de overheid van de therapeuten verwacht dat de medische apparatuur in goede conditie wordt gehouden en tussentijds gekeurd wordt.

Hans de Weerd, die de Bicom checks uitvoert, bezoekt ieder postcodegebied twee keer per jaar. In het overzicht in de bijlage lees je op welke datum Hans in jouw postcodegebied is om Bicoms te checken. Dit overzicht kun je ook vinden op de website van Fitronics.

Wil je graag dat Hans jouw Bicom(s) komt checken op de datum dat hij in jouw postcodegebied is, laat het dan even weten via caroline@fitronics.nl of door te bellen of een appje te sturen naar 06-45043615.

We plannen bewust ver vooruit. Mocht de datum desondanks niet schikken dan is er ongeveer een half jaar later een volgende kans. Als je Bicom korter dan een jaar geleden nog gecheckt is hoef je niet te reageren.

Over een paar maanden verschijnt het volgende overzicht, voor het half jaar daarna.

Klik op planningslink:

Planning 2024-08 tm 2025-02

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.