Onafhankelijke studies

Is Bicom bioresonantie therapie effectief? 

Bioresonantie is gebaseerd op de veronderstelling dat de fysiologische processen in het lichaam niet alleen gecontroleerd en gereguleerd zijn door chemische processen, maar voor een groot deel door elektromagnetische impulsen. Bovendien wordt verondersteld dat organen, orgaangebieden en orgaansystemen in een gezond lichaam zijn doordrongen van en omgeven door karakteristieke frequentiepatronen. Elke inmenging met deze frequentiepatronen kan leiden tot een aanzienlijke verstoring in het lichaam en uiteindelijk tot ziekte.

Uit onderzoek door Burr aan de Yale University in de jaren 1930 is gebleken dat gezonde organen en orgaansystemen elektromagnetische golven uitstralen elk met een karakteristieke frequentie en een karakteristiek frequentie patroon. Bovendien is het zo dat, meer recente testresultaten van andere internationaal gerenommeerde onderzoekscentra, zoals Prof. H. Hämäläinengroep aan de Universiteit van Helsinki, ook het bestaan bewijzen van  endogene bio -electrische oscillaties.

Prof. P. A. Anninos van Democritus Universiteit van Thracië in Alexandroupolis (Griekenland) heeft aangetoond dat er een link bestaat tussen pathologische processen en veranderingen in een trilling patroon. Hij heeft dit gedaan in een reeks van gefundeerde studies.

De theoretische hypotheses die ten grondslag liggen aan de bioresonantie en de wetenschappelijke studies die deze methode ondersteunen worden bevestigt door praktische ervaring van therapeuten die in 30 jaar meer dan honderdduizenden patiënten hebben behandeld met de Bicom bioresonantie methode.

Het REGUMED-Instituut heeft niet alleen een groot aantal casussen van therapeuten en patiënten, die bewijzen dat bioresonantie werkt, maar ook talrijke praktische en onderzoeken studies. U kunt hier een samenvatting vinden van een aantal van deze studies.

De studies zijn in opdracht van Regumed gedaan. Altijd door onafhankelijke instuten zonder enige bemoeienis van Regumed.

Beschikbare studies