Nieuwe speciaal ETT testset: Maretak

Het gebruik van maretak voor therapeutische doeleinden vindt zijn oorsprong in de oude geneeskunde. Het werd bijvoorbeeld gebruikt door de Gallische priesters en de druïden als remedie en voor cultische handelingen. De zeldzame exemplaren die op eiken groeiden, werden door Keltische priesters als heilig beschouwd.

Er zijn zo’n 1400 planten die in de breedste zin van het woord maretak worden genoemd. De therapierelevante preparaten worden echter uitsluitend verkregen uit de witte bessenmaretak (Viscum album L.).

Deze testset bevat een uitgebreide compilatie van frequentiepatronen van therapeutisch belangrijke soorten maretak en hun actieve ingrediënten. Deze kunt u individueel gebruiken voor uw therapie. Net als in onze andere testsets bevat deze geen inheemse stoffen. Het bevat alleen de bio-energetische frequentiepatronen van de gespecificeerde stoffen.

 

kijk voor meer info in de webshop bij aanvullingen en speciale ampullen

ETT Testset: Misteln (maretak)

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.