Grafeenoxide, speciale ampul

In de afgelopen maanden kwamen bij Fitronics een aantal vragen binnen over de inhoud van de vaccins en stoffen die gemeten werden. Hoewel van elk vaccin een ampul is ontwikkeld ,die in combinatie met ondersteunende ampullen, als vaccinatieschade, gebruikt kan worden in de behandeling tegen klachten die gevaccineerden kunnen ondervinden, bleef er voor sommige therapeuten een vraag over de inhoud en klachten.

Ook in Duitsland kwamen steeds meer vragen over het eventueel voorkomen van grafeenoxide in sommige vaccins. Daarop heeft Regumed een nieuwe speciaal ampul ontwikkeld met de frequentiepatronen van grafeenoxide erin. Deze ampul wordt op Ai getest en behandeld. Een speciaal programmaketen is 10325.

In de link vind je de bijlage zoals geleverd wordt bij de ampul. Op de foto staan 2 ampullen echter deze hebben dezelfde inhoud. In Nederland en Belgie ontvangen we altijd ampullen met de Duitse tekst. In overige landen worden alle ampullen met cijfers geleverd.

Dus het gaat om 1 ampul. 

De webshop link:https://www.fitronics.nl/product/speciaal-ampul-grafeenoxide-nieuw/

informatie over ampul:

Grafeenoxide

Gerdien Pol

Sinds 2014 bioresonantie therapeut, voedings- en gewichtsconsulent en coach. Sinds medio 2018 eigenaar van Fitronics. Het aanspreekpunt over Bicom, materialen, trainingen.