Fitronics is vanaf 12 juni tot en met 26 juni ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt na 28 juni weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

Workshop Bicom Multisoft

Datum:

12 december 2020

Tijd:

10:00

Locatie:

Wijkcentrum de Groene Hoven

Bicom Multisoft is zeer gebruikersvriendelijke software voor het eenvoudiger bedienen van uw Bicom en het sneller en vollediger uitvoeren van tests. Tijdens deze interactieve workshop maakt u kennis met de Bicom Multisoft software. U zult ervaren dat het bedienen van uw Bicom (alle modellen inclusief de Bicom 2000) met de module “Pilot” veel eenvoudiger, sneller en overzichtelijker kan dan u gewend bent. De module “Test” biedt u de mogelijkheid om 12.000 digitaal opgeslagen ampullen en recepten eenvoudig te testen en in te zetten in uw therapie.

In de ochtend wordt een uitleg gegeven over de Multisoft Pilot, en wordt getoond op welke wijze u deze kan gebruiken en hoeveel profijt dit oplevert. In de middag is er alle ruimte is voor uw vragen en het inbrengen van uw eigen casuïstiek.

Event Timelines

Docent

Artur Kerner

Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 10 (1 beschikbaar)
  • Wijkcentrum de Groene Hoven
  • Koninginnelaan 280
  • Apeldoorn
  • Gelderland
  • Nederland
Zet in uw agenda