Fitronics is vanaf 12 juni tot en met 26 juni ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt na 28 juni weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

Straling in je praktijk – klachten en behandeling

Datum:

15 mei 2020

Tijd:

10:00

Locatie:

Vaak testen we bij onze patiënten een belasting door straling, geopathie en/of electrosmog. Straling is een belangrijke behandelblokkade.

Wat is straling eigenlijk en hoe kan het invloed hebben op onze biologie, ons lichaam? Welke klachten kunnen door straling ontstaan en welke indicaties heb je om als therapeut aan straling te denken? Welke stralingsbronnen zijn er en bestaat er ook nog een verband met het ontstaan van bijv. virussen? Hoe kunnen we bioresonantie gebruiken om onze patiënten hiermee helpen?

Dit online seminar geeft een antwoord op deze vragen.

Accreditatie bij de KTNO is aangevraagd. Afhankelijk van de eisen van de verschillende beroepsverenigingen wordt de accreditatie overgenomen.

Indien u zich opgeeft voor dit seminar ontvangt u te zijner tijd een link in uw e-mail, waarmee u zich aan kunt melden om aan het seminar deel te nemen.

 

Event Timelines

Docent

Wim Massop

Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 35 (17 beschikbaar)
Zet in uw agenda