Fitronics is vanaf 9 tot en met 15 augustus ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt vanaf 16 augustus weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

Seminar Neurodegeneratieve aandoeningen

Datum:

27 november 2021

Tijd:

10:00

Locatie:

Fletcher Hotel Epe

Behandelt u wel eens mensen met een aandoening uit het autistisch spectrum? Of met Multiple Sclerose? Of met Parkinson? Of met een andere neurologische aandoening? En wilt u deze aandoeningen graag beter begrijpen, en leren welke therapiemogelijkheden er zijn om mensen met deze aandoeningen te kunnen helpen? Dan mag u het seminar Neurodegeneratieve aandoeningen niet missen!

Doel van het seminar is om kennis op te doen over hersenstofwisseling, wat neurodegeneratieve aandoeningen zijn, hoe ze kunnen ontstaan en welke ziektebeelden erbij horen. Na het volgen van deze module bent u in staat  om deze ziektebeelden te interpreteren en te implementeren in de energenetische geneeskunde. Ook wordt uitleg gegeven over orthomoleculaire interventies.

Dit seminar wordt verzorgd door Rony Veld, orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut. Rony verzorgt ook de KTT-modules van de basisopleiding van Fitronics.

Het seminar start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur.

Vereiste voorkennis: modules 1 t/m 8. Accreditatie bij de KTNO is aangevraagd. Afhankelijk van de eisen van de verschillende beroepsverenigingen wordt de accreditatie overgenomen.

Event Timelines

Docent/trainer

Rony Veld

Aanmelden

Tickets

1
33 beschikbaar
Aantal tickets
Prijs per ticket 199,00
Hoeveelheid Totaal

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 35 (33 beschikbaar)
  • Fletcher Hotel Epe
  • Dellenweg 115
  • Epe
  • Gelderland
  • Nederland
Zet in uw agenda