Vanaf 1 juni tot 21 juni is Fitronics op vakantie. Webshop leveringen worden vanaf 19 juni wel weer verzorgd.

Seminar Neurodegeneratieve aandoeningen en hormonen

Datum:

30 september 2023

Tijd:

10:00

Locatie:

de Groene Hoven

Behandelt u wel eens cliënten met een neurologische aandoening? Bijvoorbeeld uit het autistisch spectrum of Parkinson? Of heeft u wel eens cliënten met hormonale klachten in uw praktijk? Denk aan overgangsklachten of bv. insulineresistentie? En wilt u deze klachten graag beter begrijpen, en leren welke therapiemogelijkheden er zijn om deze cliënten te kunnen helpen? Dan mag u het seminar neurodegeneratieve aandoeningen en hormonen niet missen!

Doel van het seminar is om kennis op te doen over hersenstofwisseling, het hormonale systeem, wat neurodegeneratieve aandoeningen zijn, wat hormonale aandoeningen zijn, hoe ze kunnen ontstaan en welke ziektebeelden erbij horen. Na het volgen van deze module bent u in staat  om deze ziektebeelden te interpreteren en te implementeren in de energenetische geneeskunde.

Dit seminar wordt verzorgd door Rony Veld, orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut. Rony verzorgt ook de KTT-modules van de basisopleiding van Fitronics.

Dit seminar is bedoeld voor ervaren therapeuten, en voor beginnende therapeuten die de basisopleiding voor het werken met de Bicom al (grotendeels) hebben doorlopen (tot en met module 8).

Accreditatie bij de KTNO wordt aangevraagd. Afhankelijk van de eisen van de verschillende beroepsverenigingen wordt de accreditatie overgenomen.

Het seminar start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Er is géén lunch inbegrepen. Deze kan zelf worden meegebracht worden. Ook is het mogelijk om broodjes te halen op wandel afstand van de zaal.

Het seminar wordt verzorgd  in het Wijkcentrum de Groene Hoven in Apeldoorn.

Event Timelines

1
Docent/trainer

Rony Veld

Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 25 (8 beschikbaar)
  • de Groene Hoven
  • Koninginnelaan
  • Apeldoorn
  • Overijssel
  • 7315 EE
  • Nederland
Zet in uw agenda