Fitronics is vanaf 9 tot en met 15 augustus ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt vanaf 16 augustus weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

Opfriscursus

Datum:

13 oktober 2021

Tijd:

19:30

Locatie:

Leiden

In 2019 heeft Fitronics met groot succes een aantal “opfris-avonden” voor Bicom-therapeuten georganiseerd, verdeeld over het gehele land.

Het doel van de opfrisavonden is om in het kort de technische werking van de Bicom te bespreken en vooral de mogelijkheden te laten zien van dit prachtige bioresonantie apparaat.

Er zijn nog steeds veel therapeuten die maar een heel klein deel van de mogelijkheden van de Bicom inzetten in de behandeling van hun cliënten. Ook is het jammer dat een aantal therapeuten de Bicom nooit gebruiken, omdat “ze het een beetje verleerd zijn”.

We willen graag alle eigenaren van een Bicom uitnodigen om deze avonden te bezoeken om zo het enthousiasme weer te verkrijgen en de vele mogelijkheden  te  zien.

Het verschil van oude en nieuwe Bicom komt natuurlijk ook aan de orde.

Daarnaast zullen de nieuwste testdozen en alle losse ampullen de revue passeren.

Het is geen intervisie, maar praktische vragen en antwoorden mogen natuurlijk wel worden uitgewisseld.

De workshop gaat door bij een aanmelding van minimaal 10 personen. Je krijgt de aanbetaling retour wanneer de opfriscursus niet doorgaat.

Event Timelines

Aanmelden

Tickets

1
22 beschikbaar
Aantal tickets
Prijs per ticket 50,00
Hoeveelheid Totaal

FAQ evenement

trainers/presentatie

Gerdien Pol Hans de Weerd

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 25 (22 beschikbaar)
  • Leiden
  • Leiden
  • Utrecht
  • Nederland
Zet in uw agenda