Online workshop gebruik Quantum Analyser

Datum:

15 september 2021

Tijd:

19:30

Locatie:

Fitronics

In deze 2 uur durende online workshop krijgt u uitleg over  de mogelijkheden  van  de Quantum Analyser. Het gaat hierbij alleen om uitleg over de Quantum Analyser die Fitronics verkoopt.

Deze niet belastende meetmethode is handig en eenvoudig te gebruiken om het lichaam te meten op de actuele staat van energetisch welzijn. In slechts 1 minuut kunnen we het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld brengen. De magnetische resonantie analyse verzamelt via een zwak magnetisch veld, frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam via de handgrip-sensor. De mate waarin die trillingsfrequenties resoneren, geven bepaalde waarden aan. Kortom; elektromagnetische golven zenden dus signalen door het menselijk lichaam en geven de specifieke toestand weer van het menselijk lichaam op een bepaald moment. De test omvat 250 parameters in 36 groepen. Voor elke parameter wordt een uitleg gegeven en vaak enkele algemene suggesties om het probleem op te lossen. Onder andere, de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz.

De Quantum Resonance Magnetic Analyzer meet het magnetische veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en radionika. Een geavanceerde softwaretoepassing analyseert het resultaat. Voor elke parameter worden de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan, grafisch en in cijfers. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekortkomingen van de absorptiecapaciteit van het lichaam.

Hoe indrukwekkend de testresultaten van frequentiemeting ook zijn het is niet bedoeld als vervanging van een zorgvuldige medische verzorging. De resultaten gelden alleen als referentie en niet als diagnostische conclusie. De methode is gebaseerd op analyse- en therapieprocedures, die over het algemeen geen relatie hebben met de erkende methodes van de reguliere geneeskunde. Alle verklaringen over gevolgen, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische gevonden resultaten.

De Quantum Analyser moet gezien worden als handig hulpmiddel, wat een globaal energetisch beeld geeft van het menselijk lichaam. Het is als hulpmiddel goed in te gebruiken bij bijvoorbeeld de intake van een nieuwe cliënt en het volgen van de cliënt. De uitslagen bieden samen met de gegevens van het intake-gesprek een basis  voor verder onderzoek en behandeling. Bij een gewichtsconsulent biedt het een globaal beeld hoe het gaat met de opname van voedingsstoffen/stofwisseling, aanwezigheid van vitamines en mineralen, bij de bioresonantietherapeut geeft het een richtlijn voor het doortesten met de Bicom of een ander bioresonantieapparaat, voor de natuurarts een richting om homeopatische middelen voor te schrijven, etc.

De uitleg in de workshop zal dan ook gaan over de wijze waarop gemeten wordt en de waarde die verschillende therapeuten aan de testuitslag kunnen geven. Er wordt niet specifiek ingegaan op elk testresultaat omdat dit te specialistisch zal zijn. Er wordt uitleg gegeven over het verschil van lage en hoge energiewaarden Wat kan dit betekenen. Er wordt zeker niet in gegaan op medische diagnostiek.  De Quantum Analyser valt niet onder medische apparatuur maar onder consumenten electronica.

We hopen wel een goed beeld te kunnen schetsen van dit zeer vernuftige meet apparaat.

Event Timelines

1
Docent
Caroline van der Berg
Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 50 (50 beschikbaar)
  • Fitronics
  • nederland
Zet in uw agenda