Gecombineerd seminar Endocannobinoïden en Focaal toxicosen (Duits gesproken)

Datum:

4 september 2020

Tijd:

09:30

Locatie:

Fletcher Hotel Epe

In dit unieke seminar komen maar liefst twee onderwerpen aan bod: in de ochtend een uitleg over de testset Endocannobinoïden, en in de middag Focaal toxicosen.

Van roes- tot genezend middel – Cannabis als therapeutisch middel:
In deze workshop wordt alles uitgelegd over de inzet van cannabis in allopathische en in complementaire geneeskunde. Hoe belangrijk is de cannabinoïden-testset in de BICOM-therapie en hoe wordt deze gebruikt?

Focaal toxicosen:
Doel van het seminar is focaal toxicosen en hun relaties te herkennen en holistisch te behandelen. Besproken wordt o.a.: Wat stoorhaarden zijn en wat focaal toxicosen zijn, de speciale rol van tand stoorhaarden, de relatie tussen tand en orgaan, de betekenis van het kaakgewricht, testen en therapie van focaal toxicosen, testen van tandmaterialen en relatie tussen psyche en tanden.

Het seminar is Duits gesproken maar vragen kunnen ook in het Engels worden gesteld en beantwoord. Tevens ligt er zowel een Duits- als een Nederlandstalig script klaar.

Het seminar start om 9.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur.

Accreditatie bij de KTNO is aangevraagd. Afhankelijk van de eisen van de verschillende beroepsverenigingen wordt de accreditatie overgenomen.

Indien u zich opgeeft vóór 1 juli 2020 via de website, ontvangt u 10% korting op de seminarprijs. De prijs is normaliter 175,- excl. btw tot 30 juni 157,50 excl btw.

Event Timelines

1
Docent
Dr. Wolfgang Rohrer
Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 35 (35 beschikbaar)
  • Fletcher Hotel Epe
  • Dellenweg 115
  • Epe
  • Gelderland
  • 8161 PW
  • Nederland
Zet in uw agenda