I.v.m afwezigheid worden geen bestellingen verzonden tussen 11 en 23 september 2023

Cursus: Module 4 Basisopleiding bioresonantie: De 5 elementen (VOLGEBOEKT)

Datum:

12 september 2020

Tijd:

10:00

Locatie:

Wijkcentrum de Groene Hoven

VOLGEBOEKT

De 5 elementenleer vormt de basis voor de hierna volgende KTT-modules, en zal een blijvende indruk achter laten op uw manier van werken met de KTT en de 5 elementenleer.

In deze module wordt toelichting gegeven op de theorie van de 5 elementen, en een uitleg over de meridianen in de transformatiefasen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.  Van hieruit wordt de 5 elemententestset inzichtelijk gemaakt.

Door middel van een door Fitronics ontwikkeld kaartensysteem leert u verbanden te leggen en ziektebeelden te begrijpen in de desbetreffende transformatiefasen.

Er wordt ingegaan op de Shen cyclus waarbij de elementen elkaar ondersteunen, en op de Co cyclus waarbij de elementen elkaar controleren.

Tijdens het seminar worden de verlopen, de functies en de bijbehorende emoties van de meridianen uitgebreid  besproken waardoor u na het volgen van deze module een globaal overzicht heeft over de nauwe  samenwerking van de meridianen in het lichaam.  Afsluitend wordt de 5 elementen voedingsleer besproken en geoefend.

 

Event Timelines

1
Docent
Sabine Jürgens
Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 0
  • Wijkcentrum de Groene Hoven
  • Koninginnelaan 280
  • Apeldoorn
  • Gelderland
  • Nederland
Zet in uw agenda