Cursus: Module 10 Basisopleiding bioresonantie: pathogene belastingen

Datum:

10 november 2023

Tijd:

10:00

Locatie:

Wijkcentrum de Groene Hoven

In deze module worden enkele toxische stoffen/ zware metalen, schimmels, parasieten, bacteriën en virussen besproken die ziektes kunnen veroorzaken. De aanwezigheid van pathogenen is veelal groot en daarom belangrijk te weten hoe ze te herkennen, te testen en hoe ze te behandelen zijn.

Gezien de grote hoeveelheid pathogenen is gekozen om belangrijke pathogene stoffen per groep te kiezen en hierop dieper in te gaan. Deze dienen dan als voorbeeld per groep ook om het thema per groep meer inzichtelijk te maken.

Deze module is een praktische leidraad in de omgang met pathogene stoffen in het algemeen in combinatie met de Bicom en nodigt u uit zich meer in de getoonde onderwerpen te verdiepen. Er wordt niet geoefend, het gaat hierbij om een verdiepingsmodule aan het einde van de reeks opleidingsmodules

De groepen aan pathogene stoffen die in deze module worden behandeld:
 1. Toxinen:             Vaccinaties (HPV), medicijnen, zware metalen  (Kwik/amalgaam  belasting incl. potentiëren, koperbelasting), milieutoxines (pesticiden), silicone borstimplantaat
 2. Schimmels:     Candida albicans, Aspergillus
 3. Parasieten:      Toxoplasma gondii (Toxoplasmose)
 4. Bacteriën:        Borrelia burgdorferi (ziekte van Lyme)
 5. Virussen:          Epstein Barr Virus (ziekte van Pfeiffer)

Afsluitend wordt ingegaan op het testen en behandelen van multi belaste personen. Er is veel ruimte voor uitwisseling en mee denken in de verschillende pathogene groepen. Module 9 wordt dan ook als een verrijking gezien aan het einde van een reeks oefenmodules.

Ook wordt het toepassen van het potentiëren in de bioresonantietherapie uitgelegd.

Voor deze module ontvangt u een certificaat indien u de lesdag heeft bijgewoond, en u de bijbehorende vragen en opdrachten heeft ingeleverd, en deze met een voldoende zijn beoordeeld.

Event Timelines

1
Docent

Caroline van der Berg

Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 10 (3 beschikbaar)
 • Wijkcentrum de Groene Hoven
 • Koninginnelaan 280
 • Apeldoorn
 • Gelderland
 • 7315EE
 • Nederland
Zet in uw agenda