Fitronics is vanaf 12 juni tot en met 26 juni ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt na 28 juni weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

Bijeenkomst: Online Voorlichtingsbijeenkomst

Datum:

2 juni 2021

Tijd:

19:30

Locatie:

Online

Geïnteresseerd in het Bicom Bioresonantie systeem?

Het Fitronics team nodigt u uit voor een online voorlichtingsbijeenkomst. Een bijeenkomst waarin u geheel vrijblijvend kennis kunt maken met het Bicom Bioresonantie systeem. U krijgt onder andere informatie over de historie van de Bicom, de werking, de testmethoden en de behandelmethoden. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze voorlichting vindt plaats op woensdag 2 juni  2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Indien u zich aanmeldt krijgt u van tevoren via de e-mail een link toegestuurd, waarmee u in kunt loggen om de voorlichting online bij te wonen.

Na een voorlichtingsbijeenkomst kunt u zich ook altijd aanmelden voor een startersbijeenkomst/module 1 om kennis te maken met de BICOM. U krijgt dan uitleg over het gebruik , de praktische mogelijkheden en er wordt uitgebreid geoefend zodat u zich beter een beeld kan vormen wat de werkelijke mogelijkheden zijn.

Mocht deze datum niet schikken voor u, laat dit ons dan weten. Dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

Event Timelines

Docent

Gerdien Pol en Hans de Weerd

Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 12 (9 beschikbaar)
  • Online
Zet in uw agenda