Fitronics is vanaf 12 juni tot en met 26 juni ivm vakantie zeer beperkt bereikbaar. Mail en webwinkel wordt met enige vertraging beantwoord. De bezorging van bestellingen vindt na 28 juni weer op de normale wijze plaats. Tijdens de vakantie wordt niet/of nauwelijks bezorgd.

Bijeenkomst: praktijkles basis bioresonantie Bicom

Datum:

28 augustus 2020

Tijd:

10:00

Locatie:

De Groene Hoven

Door de Corana crisis zijn een aantal modules van de basisopleiding Bicom bioresonantie therapeut via online bijeenkomsten aangeboden. Het gaat om module 1 tot en met 3. Sommigen deelnemers hebben ook nog module 5 en 6 online gevolgd. Om toch de praktische handelingen te oefenen onder leiding van trainers wordt een praktijk/oefendag georganiseerd. Deze praktijkles is ook toegankelijk voor therapeuten die in het afgelopen jaar alle modules al hebben gevolgd, maar toch nog graag een keer willen oefenen en vragen over de BICOM willen stellen.

Deze praktijkles vindt plaats op vrijdag 28 augustus  van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Voor deze praktijkles dient u de eigen Bicom mee te nemen (1 per 2 personen) incl accessoires en testdozen. Ook praktijkvoorbeelden kunt u meenemen om uitgebreid te oefenen en te bespreken.

Event Timelines

Docent

Gerdien Pol en Caroline van der berg

Dit agendapunt is verlopen

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 5 (5 beschikbaar)
  • De Groene Hoven
  • Koninginnelaan 280
  • Apeldoorn
  • Overijssel
  • Nederland
Zet in uw agenda