Bijeenkomst: Online proefles Bicom Optima Plus voor Bicom gebruiker

Datum:

16 december 2020

Tijd:

19:30

Locatie:

Online ,

Wat is de meerwaarde van een Bicom Optima Plus

De Bicom 2000  en de oudere Optima zijn  prachtige apparaten met vele toepassingsmogelijkheden om uw cliënten goed te kunnen helpen.  Maar heeft u zich wel eens afgevraagd wat het verschil is met de nieuwere types? Welke mogelijkheden er allemaal nog meer zijn?  Gewoon uit nieuwsgierigheid? Welke uitbreidingen, grotere diversiteit in toepassingen en verhoging van gebruiksgemak de Bicom Optima Plus met zich meebrengt?

Wij laten het u graag zien.  Niet persé om u een nieuw apparaat te verkopen, maar gewoon om trots te laten zien, dat de ontwikkelingen niet stil staan. Na 35 jaren onderzoek, ontwikkeling en uitwisseling van technische- en resultaat gegevens door Regumed, wordt de apparatuur steeds geavanceerder en biedt deze steeds betere mogelijkheden met snellere resultaten. Daarom organiseren wij een gratis en vrijblijvende online proefles,  om aan u te laten zien hoe de Bicom Optima Plus werkt en om aan u uit te leggen welke extra mogelijkheden de Bicom Optima Plus biedt.

Deze online proefles vindt plaats op woensdag 16 december van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Indien u zich aanmeldt krijgt u van tevoren via de e-mail een link toegestuurd, waarmee u in kunt loggen om de voorlichting online bij te wonen.

Mocht deze datum niet schikken voor u, laat dit ons dan weten. Dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

Event Days

Docent

Gerdien Pol en Hans de Weerd

Aanmelden

Tickets

12 beschikbaar
Aantal tickets Prijs per ticket 0,00
Hoeveelheid Totaal

Locatie:

Totaal aantal plaatsen: 12 (12 beschikbaar)
  • Online
Zet in uw agenda