Team uit de praktijk

Hans de Weerd

Ik heb al al in vele soorten bedrijven gewerkt, waaronder de radio en tv branche. Als elektronica specialist houd ik me bezig met de technische ondersteuning van de Bicom. Dat doe ik intussen al meer dan 15 jaar. Naast het normale onderhoud werk ik ook in samen met Regumed aan de verbetering van de Bioresonantie apparatuur. Per maand werk ik 1 tot 2 weken in Duitsland om bij Regumed technische ondersteuning te bieden. Voor de reparaties in Nederland bezoek ik de therapeuten aan huis in de praktijk. Voor alle technische vragen kunt u bij mij terecht.

Anita van Andel

Ik heb een financiële en commerciële achtergrond. Na 10 jaren werkzaam te zijn geweest als Financieel Manager bij diverse bedrijven (waaronder Menzis), ben ik de laatste 6 jaren werkzaam geweest als Financieel planner en hypotheekadviseur. Jaren geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in Bioresonantie nadat ik bij mensen in mijn omgeving hele goede resultaten zag. Begin 2012 heb ik het besluit genomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en me samen met Nico te gaan richten op Bioresonantie.  Na een lange zoektocht hebben we gekozen voor de Bicom. De redenen voor deze keuze staan vermeld op deze website. Ik heb intussen diverse studies afgerond en een aantal seminars gevolgt.  Vanaf januari 2013 hebben we het bedrijf Fitronics overgenomen en mogen we dit prachtige apparaat, de bijbehorende artikelen de seminars verkopen in Nederland en Belgie.

Nico van Andel

Na jaren als productieleider te hebben gewerkt bij Philips, heb ik (vanuit mijn sportverleden en sport opleiding) 10 jaar geleden besloten een begeleidingspraktijk voor sporters te beginnen. Ik houd mij onder andere bezig met sportmassages, blessure behandelingen, mental coaching en fysieke begeleiding van sporters. Omdat ik ook bij sporters zeer goede resultaten zag met Bioresonantie, ben ik me in deze materie gaan verdiepen. Intussen heb  de benodigde studies agerond, seminars gevolgd en heb ik een Bicom optima aangeschaft. Mijn nieuwe praktijk Suma Sano is per mei 2012 gestart.